Το νέο κατάστημα Maison στη πόλη μας είναι γεγονός. Τι είναι όμως το Maison; Προσπαθήσαμε να το ανακαλύψουμε…

Maison σημαίνει σπίτι. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα. Η επιλογή του ονόματος καθόλου τυχαία. Με γαλλικές καταβολες στην ονοματοδοσία, με έμπνευση από την χώρα που γεννήθηκε ο όρος chic αλλά και εκφράστηκε μοναδικά και διαχρονικά η κομψότητα στον χώρο της μόδας και της διακόσμησης. Μοναδικές συλλογές επίπλων και διακοσμητικών για κάθε σπίτι. Αλλά εδώ τα πράγματα διαφέρουν. Γιατί; Όλα ξεκινάνε από τους δύο βασικούς πυλώνες του Maison:

CONCEPT

Conceptual διάθεση, θεματική mix&match προσέγγιση, χαρούμενη διάθεση, εμπνευσμένα παιχνίδια υφών, υλικών, χρωμάτων και στυλ. Ενημερωμένο πάντα για τις τελευταίες τάσεις design και διακόσμησης, το Maison είναι εδώ για να δώσει προσωπικότητα και ασύγκριτο ύφος στον χώρο σας. Minimal γραμμές, λειτουργικές φόρμες, ζεστά υλικά, αμέτρητες παλέτες χρωμάτων, μοντέρνο design και ένας αστείρευτα δημιουργικός πλουραλισμός συνθέτουν μοναδικά concept που θα αγαπήσετε.

OBJET

Το διακοσμητικό αντικείμενο, ο βασικός άξονας δημιουργίας και ανάπτυξης μιας εικόνας διαφορετικής, της εικόνας του Maison. Προτάσεις γεμάτες στυλ & φινέτσα που συμπληρώνουν ιδανικά την conceptual προσέγγιση. Με έμφαση στο ξύλο, το μέταλλο, το χρώμα και το ύφασμα συνθέτονται σειρές εξαιρετικού ενδιαφέροντος

Στο Maison θα ανακαλύψετε την εικόνα που ονειρευτήκατε για το χώρο σας. Έπιπλα και αντικείμενα σε ένα διακοσμητικό παιχνίδι προτάσεων και εμπνευσμένων συνθέσεων για να κάνετε αυτό που πραγματικά σας εκφράζει. Για να βλέπετε γύρω σας τον δικό σας κόσμο!

 

 Value of money

Στο Maison ο σεβασμός των επιθυμιών και των ονείρων σας αποτελεί θεμελιώδη αρχή. Η προσιτή πολυτέλεια στα καλύτερά της, σας δημιουργεί συναισθήματα χαράς συγκρινόμενα με αυτά της ίδιας της εικόνας και αποδεικνύει ότι το ξεχωριστό μπορεί να είναι και αφοπλιστικά προσιτό.

Το MAISON δίνει μία άλλη οπτική στον τρόπο που ζούμε στο σπίτι και το κάνει τόσο επιτυχημένα που σας αιφνιδιάζει. Το Maison είναι φρέσκο, σας γεμίζει χαρά και σας κάνει μία χαριτωμένη υπενθύμιση για το πόσο πολύ αγαπάτε το σπίτι σας και τον χώρο σας. Σας δίνει τον τρόπο να εκφράσετε το συναίσθημα και την φιλοσοφία σας στο χώρο με το δικό σας προσωπικό τρόπο. Και αυτό είναι μια εντυπωσιακή καινοτομία.

Τα καταστήματα MAISON είναι η  νέα τάση  κάνοντας εξαιρετικά γοητευτική την έλξη που σας δημιουργεί το δίπολο όμορφο και προσιτό.

Τώρα το όνειρο σας απέχει μόνο όσο εσείς απέχετε από ένα κατάστημα Maison!

Ονειρευτείτε, αφηγηθείτε, δημιουργήστε. Ταυτιστείτε

Γιατί ο κόσμος του Maison, είναι ο δικός σας κόσμος!

Επισκεφτείτε το κατάστημα Maison Ξάνθης στη διεύθυνση Θερμοπυλών 18!

www.maison.gr

 

Αφήστε ένα σχόλιο